Kesäpassilla 3 x 45 min hierontaa hintaan 135 €

Ajanvaraus

Pidä huolta elämänlaadustasi
Paranna suorituksiasi
Turvaa toimintakykysi

Varaa aika koulutetulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Me odotamme sinua!

Toimipisteemme sijaitsevat, hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Tampereella joten voit helposti valita sinua lähimmän toimipisteesi.

SUHK Mama

SUHK Mama on Naisten fysioterapiakeskus & Pilates Studio. Meille voit tulla yksilöasiakkaana tai liittyä pienryhmiin ennaltaehkäisemään tai hoitamaan rasituksen, työn tai raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa.

SUHK Mama logo

SUHK Kipuasema

Tervetuloa SUHK Kipuaseman vastaanotolle. Olipa vaiva jatkunut pidempään tai ilmennyt äskettäin, sitä kannattaa ryhtyä hoitamaan heti. Kipuasemalla sinut ohjataan juuri sinun tarpeisiisi sopivalle ammattilaiselle.

Ajankohtaista

HYVÄ ASIAKKAAMME

Tärkeää tietoa Omakantaan ja henkilötietoihin liittyen

Kaikilta asiakkailtamme kysytään jatkossa henkilötunnus käynnin yhteydessä, jotta voimme päivittää SUHKin potilastietojärjestelmään lain vaatimat tiedot.

SUHKin hierojat, fysioterapeutit ja osteopaatit ovat Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Heitä koskee Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista (Finlex 298/2009, 10 §) ja siihen liittyvistä kirjausvelvollisuuksista samaan tapaan kuin esimerkiksi sairaanhoitajia tai lääkäreitä.

Viime vuoden lopulla voimaan astuneen lain mukaan kaikkien terveydenhuollon sähköistä potilastietojärjestelmää käyttävien on siirrettävä kirjaukset asiakkaiden nähtäville Omakantaan. Tämä koskee SUHKin lisäksi kaikkia muitakin alan toimijoita. SUHKilla kirjausten vieminen Omakantaan aloitetaan viimeistään kesäkuun alussa.

Kirjausten vieminen Omakantaan edellyttää asiakkaan yksilöimistä henkilötunnuksen avulla. Tietojen antaminen on luottamuksellista, niitä säilytetään lain määräämällä tavalla eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Henkilön yksilöinti henkilötunnuksen avulla lisää potilasturvallisuutta ja hoidon sujuvuutta.

Uusien asiakkaiden vieminen Kanta-järjestelmään aiheuttaa SUHKille lisäkustannuksia. Siksi perimme uusilta asiakkailta 1.6.2022 lähtien 3 euron kertaluonteisen kantamaksun kustannusten kattamiseksi.

Tietoturva on meille ja palveluntarjoajillemme erittäin tärkeä asia. Voit lukea lisää tietoturvastamme palveluntarjoajan sivuilta: https://www.ajas.fi/vastauksia-ajankohtaisiin-tietoturva-aiheisiin/

Terveydenhuollon kirjausvelvoite ei koske liikuntapalveluita. Henkilötunnusta ei siis kysytä liikuntapalveluihin osallistuvilta asiakkailtamme.

Terveisin

SUHK johtoryhmä

Maksutapoina myös!

Hierontaedut Samrtum, Edenred ja ePassi

SUHK Kipuasema avattu!

Kivunhoito

Rekry on auki

Yhteistyössä

Helsingin Hieronta-Akatemia