Hinnasto

Alaraaja-analyysi 92 €
Tukipohjalliset
Yksilölliset tukipohjalliset135€ / pari
Sidas 3Feet pohjalliset50€ / pari
Footbalance Quickfit pohjalliset50€ / pari

Henkilöstö-osiosta saat lisätietoa yksittäisistä tekijöistä.

Uusien asiakkaiden Kanta-järjestelmään viemisestä aiheutuvien kustannusten kattamiseksi perimme uusilta asiakkailta 3 euron kertaluonteisen kantamaksun.

Eläkeläiset ja opiskelijat (opiskelijakortilla) -10% normaalihinnoista. Ei koske sarja- eikä lahjakortteja

Maksutavat: Pankkikortti, Visa Electron, Visa, Mastercard, Edenred hierontaetu, Smartum Hierontasaldo (tai plus) ja ePassi Hyvinvointi (tai flex).

Edenred, Smartum tai ePassi virike-, liikunta- tai kultturieduilla ei voi maksaa hierontaa! Hierontaan käy Edenred hierontaetu (ei käy maksuvälineenä verkkokaupassa), Smartum hierontasaldo (tai plus) sekä ePassi hyvinvointi (tai flex). ePassilla voi maksaa myös fysioterapia tai osteopatiakäyntejä ja Smartum hierontasaldolla fysioterapiakäyntejä.

HUOM! Ajanvarauksen peruutus tapahtuu sähköpostiin tulleessa varausvahvistuksessa olevasta linkistä tai nettisivujen ajanvarauksen peruutus sivulta (linkki sivulle).

Ajanvarauksen sähköinen peruutus on tehtävä viimeistään 12h ennen varatun hoitoajan alkua. Jos jostain syystä joudut peruuttamaan aikasi myöhemmin, kuin 12h ennen varauksen alkua, niin tee se soittamalla toimipisteeseen. Voit jättää myös viestin vastaajaan, jos yksikään asiakaspalvelijoistamme ei juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan puhelimeen.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua ilman perusteltua syytä tehdyistä peruutuksista on SUHKilla oikeus laskuttaa hoidon hinta kokonaisuudessaan.

SUHK Personal Trainer -paketit ja hinnat