Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä eroa on hieronnalla ja urheiluhieronnalla?

Hieronta voidaan jakaa moniin eri kategorioihin. Kaikki eri kategoriat kuitenkin perustuvat klassisen hieronnan otteisiin ja niiden muunnelmiin. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita, kuten esim. sivelyä ja hankausta. Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jossa käytetään perusotteiden lisäksi tarkempia otteita esimerkiksi lihasten lähtö- ja kiinnittymisalueiden tai arpikudoksen hoitoon. Urheiluhieronnassa hieroja saattaa myös venyttää lihaksia tai lievittää kipua esim. triggerpistehieronnalla. Urheiluhieronnassa hoidetaan useimmiten jotain tiettyä ongelmaa, kuten päänsärky, kipu, kireys, puutuminen tms., kun taas hieronnassa keskitytään enemmän pelkkään rentoutumiseen.

Usein ajatellaan, että urheiluhieronnassa painetaan kovempaa kuin hieronnassa, mikä ei pidä paikkaansa. Hoidon voimakkuus säädetään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä SUHK:ssa saat juuri sellaista hoitoa mitä haluat ja tarvitset!

Voiko tulla urheiluhierontaan vaikka ei ole urheilija?

Urheiluhierontaan tullessa hoidetaan useimmiten, jotain olemassa olevaa ongelmaa. Iällä tai urheilutaustalla ei ole merkitystä. Urheiluhieronta sopii kaikille.

Koska valitsen kipuaseman?

SUHK Kipuasema on konsepti, joka helpottaa ihmisten ajanvarausta. Kipu voi olla hyvin moninaista ja johtua monista asioista. Kipu voi olla akuuttia tai kroonista, vamman seurauksena tai ns. ylirasitusvaiva, särkevää, pistävää, kovaa, lievää. Se voi tulla mm. polveen lenkillä, selkään pidempään istuessa tai aamuisin niskaan. Kipu voi tulla äkillisesti tai pahentua pikkuhiljaa. Sinulla voi olla leposärkyä tai kipu voi olla vain jossain tietyssä liikkeessä tms. SUHK Kipuasemalla Sinun ei tarvitse tietää miksi sinulla on kipua tai mistä se on tullut. SUHK Kipuaseman ammattilaisilla on laaja tietämys kunkin kehon osa-alueen toiminnasta ja kivusta. Sinun tarvitsee vain tietää mihin kehonosaan sattuu, valita se kipuasema.fi sivulta, jonka jälkeen valitset sinulle sopivan tekijän, toimipaikan tai ajan.

Mitkä maksutavat teillä käy paikan päällä?

Paikan päällä voit maksaa käteiselle sekä kaikilla yleisimmillä korttimaksuilla (pl. American Express). Lisäksi hyväksymme maksun Edenredin, Smartumin ja ePassin hyvinvointi- ja hierontaeduilla. Hyvinvointieduilla maksaessa, varmistathan etukäteen mitä palveluita työsuhde-etusi sisällyttää. Lahjakorttimme käy maksuna kaikille ammattilaisille niihin nimetyn palvelun tai summan mukaisesti. Voit maksaa toimipisteessa myös useampaa maksutapaa hyödyntäen, esimerkiksi osan maksusta kortilla ja osan hyvinvointiedulla.

Varatun ajan maksu hoidetaan aina paikan päällä. Aikaa varatessa ei siis tarvitse vielä maksaa.

Käykö lahjakortit kaikissa toimipisteissä?

Kyllä käy. Voit käyttää mistä tahansa SUHKin toimipisteestä tai verkkokaupasta ostamaasi lahjakorttia kaikissa toimipisteissämme ja kaikille hierojille. Toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Miten lahjakorttia käytetään?

Ota lahjakortti tai sen koodi mukaan ensimmäisellä käynnillä. Lahjakortin tietoja ei tarvitse syöttää ajanvarausta tehdessä. Lahjakortti käy maksutapana siinä mainittuun palveluun. Tietylle summalle osoitettu lahjakortti käy kaikkiin palveluihin. Lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla.

Ensimmäisellä käynnillä lahjakortti merkitään asiakastilillesi jatkoa varten. Halutessasi voit jakaa lahjakortin esimerkiksi perheenjäsenen kanssa, jolloin lahjakortti voidaan merkitä useamman asiakastilin alle. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden verran ellei toisin ole mainittu.

Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakorttisi käytöstä tai voimassaoloajasta, olethan yhteydessä sähköpostitse info(at)suhk.fi lahjakortin tietojen kera.

Miten verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan?

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan sähköpostitse tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Verkkokaupasta ostetun lahjakortin saat liitteenä, jonka voit välittää eteenpäin lahjansaaajalle tulostettuna tai digitaalisessa muodossa. HUOM! lahjakorttiviesti saattaa ajautua roskapostin joukkoon. Jos tilauksen yhteydessä et ole saanut lahjakortteja sisältävää sähköpostia info@suhk.fi osoitteesta, niin tarkistathan roskaposti-, tarjoukset- tai spämmiviestikansiot.

Voiko lahjakortteja ostaa paikan päältä?

Lahjakortteja sekä sarjakortteja on myynnissä toimipisteissämme. Voit ostaa ne mukaasi hoitokerran yhteydessä. Otathan huomioon, että toimipisteidemme laajat aukioloaikamme koskevat etukäteen varattuja hierontoja, joten emme valitettavasti pysty päivystämään vastaanotoissa.

Millä maksutavoilla voi maksaa verkkokaupassa?

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Lisäksi käytössä on MobilePay ja Pivo. Useampaa maksutapaa ei voi hyödyntää samanaikaisesti verkkokaupassa maksaessa – tämä onnistuu kuitenkin paikan päällä toimipisteellä maksettaessa.

Työsuhde-eduilla, kuten Smartum hierontasaldo tai ePassi Hyvinvointi voit maksaa hierontapalveluita ja niihin kohdistuvia lahjakortteja. Liikunta- ja kulttuurieduilla ei voi maksaa hierontapalveluita. Edenredillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta maksaa verkossa. Katso lisätietoja alta tarkemmin kunkin tarjoajan osalta.

Voinko maksaa hierontaa Smartum seteleillä?

Hierontaan käy maksuvälineeksi Smartum Hierontaetu tai Smartum Plus. Smartum Hierontaedulla voi maksaa myös fysioterapiapalveluita ja sillä voi ostaa myös hierontalahjakortteja omaan käyttöön toimipisteistä ja verkkokaupasta. Smartum Liikuntaedulla voit maksaa esim. personal trainer palveluita ja ryhmäliikuntaa, mutta hierontaan se ei käy. Voit varmistaa työnantajaltasi, että sinulla on käytössä Smartum hierontaetu. Lisätietoja https://www.smartum.fi/tuotteet/smartum-hierontaetu/

Voinko maksaa hierontoja Edenred:llä?

Edenred hierontaetu käy maksuvälineenä hierontapalveluihin kaikissa SUHKin toimipisteissä. Lisäksi sillä voi ostaa lahja- tai sarjakortin toimipisteistä omaan käyttöön. Edenred liikuntaetu on omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu ja on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta tai fysioterapia eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu liikuntaedun piiriin. https://edenred.fi/fi/edunsaaja/hierontaetu/

Käykö ePassi hierontaan?

ePassi hyvinvoinnilla ja flexillä voita maksaa meillä hieronta-, osteopatia- tai fysioterapiapalveluita. Lisäksi kyseisillä eduilla voi ostaa lahja- ja sarjakortteja omaan käyttöön toimipisteistä ja verkkokaupasta. ePassi Sportti & Kulttuuri -edulla voit maksaa personal trainer palveluita tai ryhmäliikuntaa. Lisätietoja ePassi hyvinvointi

Voiko hyvinvointieduilla maksaa myös fysioterapiaa?

Kyllä voi! Nyt voita maksaa fysioterapiakäyntejä E-passilla (https://www.epassi.fi/fi/blogi/mihin-kayttaa-hyvinvointietua), Smartumin hierontaedulla (https://www.smartum.fi/hierontaetu?hsLang=fi) sekä Edenred hierontaedulla. Edenred hieronnalla voit maksaa fysioterapiaa jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan fysioterapian kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Tässä tapauksessa yrityksen tulee valita fysioterapia edun piiriin työnantajaportaalissa. (https://edenred.fi/fi/tyonantaja/hierontaetu/Koska kipuaKoska valitsen kipuasema