Tervetuloa SUHK-tiimiin!

Kiinnostuitko?

Jätä vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, niin me olemme yhteydessä sinuun!

  Oletko koulutettu hieroja ja etsit töitä Suomen mahtavimmasta työyhteisöstä? Hyvä, sillä me etsimme sinua!

  Rekrytoimme nyt SUHK-tiimiin koulutettuja hierojia – tule mukaan uudistuneeseen ja ainutlaatuiseen moniammatilliseen yhteisöön! Tarjoamme tarkoin suunnitellun ansaintamallin, joka mahdollistaa sinulle alan huippuansiot. Yli 5000 kuukausittaista asiakaskäyntiä turvaavat tasaisen asiakasvirran kaikille tekijöillemme.

  Huippuammattilaisten maksuttomissa koulutuksissa vahvistat omaa osaamistasi ja opit tekemään esimerkiksi raskaushierontaa tai purentalihaskäsittelyä.

  16-vuotiaassa perheyrityksessä on alusta asti pidetty erinomaista huolta omista tekijöistä. Jatkuvan asiakaspalautteen sekä säännöllisten henkilöstökyselyiden pohjalta rakennamme alamme houkuttelevinta työyhteisöä. Asiakaspalvelukonseptimme on huippuunsa hiottu. Yli 92 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme tuttavillensa.

  Yrityksen kasvu ja olemassaolevat 11 toimipistettämme mahdollistavat sinulle työ- ja kasvuympäristön, jollaista et muualta löydä. Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa tai Facebookissa!

  Rekrytointi on nyt käynnissä ja vapaat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä avoin työhakemus viereisen lomakkeen kautta ja laita mukaan toiveesi, missä SUHKin toimipaikassa haluaisit tehdä töitä.

  Lisätietoja rekrytointiin liittyen antaa rami.luomanpaa@suhk.fi

  Teemme yhteistyötä myös Helsingin Hieronta-Akatemian kanssa. Yhteistyöstä voit lukea lisää SUHKin blogista.

  Katso työntekijöiden kommentit SUHKilla työskentelystä:

  Kaleb Linnahalme, Espoonlahti

  Parasta työssä on suurenmoiset asiakkaat ja välittävät työkaverit

  Johanna Paavilainen, Niittykumpu

  On upeaa, kuinka SUHK tukee ja kannustaa alan jatko-opintoihin

  Suvi-Tuuli Suokas, Leppävaara

  Mahtavaa, kun apua voi kysyä ja uutta voi oppia alan vanhoilta taitureilta. Meidän Leppävaaran toimipisteestä löytyy hierojien lisäksi osteopaatteja ja fyssareita.

  Henri Kari, Etu-Töölö

  On hienoa, että meillä voi valita erilaisia urapolkuja. SUHKilla työskentelyn ohessa olen kouluttautunut osteopaatiksi ja asiakastyön lisäksi olen nyt Etu-Töölön toimipistevastaava.