Tervetuloa SUHK-tiimiin!

Urheiluhieroja työpaikka

Kiinnostuitko?

Jätä vain nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, niin me olemme yhteydessä sinuun!

  Oletko koulutettu hieroja ja etsit töitä Suomen mahtavimmasta työyhteisöstä? Hyvä, sillä me etsimme sinua!

  Rekrytoimme nyt SUHK-tiimiin koulutettuja hierojia – tule mukaan uudistuneeseen ja ainutlaatuiseen moniammatilliseen yhteisöön! Tarjoamme tarkoin suunnitellun ansaintamallin, joka mahdollistaa sinulle alan huippuansiot. Yli 5000 kuukausittaista asiakaskäyntiä turvaavat tasaisen asiakasvirran kaikille tekijöillemme.

  Huippuammattilaisten maksuttomissa koulutuksissa vahvistat omaa osaamistasi ja opit tekemään esimerkiksi raskaushierontaa tai purentalihaskäsittelyä.

  19-vuotiaassa perheyrityksessä on alusta asti pidetty erinomaista huolta omista tekijöistä. Jatkuvan asiakaspalautteen sekä säännöllisten henkilöstökyselyiden pohjalta rakennamme alamme houkuttelevinta työyhteisöä. Asiakaspalvelukonseptimme on huippuunsa hiottu. Yli 92 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme tuttavillensa.

  Yrityksen kasvu ja olemassa olevat 11 toimipistettämme mahdollistavat sinulle työ- ja kasvuympäristön, jollaista et muualta löydä. Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa tai Facebookissa!

  Rekrytointi on nyt käynnissä ja vapaat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä avoin työhakemus viereisen lomakkeen kautta ja laita mukaan toiveesi, missä SUHKin toimipaikassa haluaisit tehdä töitä.

  Voit lähettää hakemuksen suoraan myös sähköpostitse sekä kysyä lisätietoja: rami.luomanpaa@suhk.fi

  Teemme yhteistyötä myös Helsingin Hieronta-Akatemian kanssa. Yhteistyöstä voit lukea lisää SUHKin blogista.

  Tekijöiden kommentteja SUHKilla työskentelystä:

  Netta Koso, Konala

  On hienoa olla osana SUHKin ammattitaitoista ja osaavaa työyhteisöä, jossa jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänelle sopiva hoitopolku.

  Maria Laatikainen, Suomenoja

  SUHKilla meillä on loistava työilmapiiri ja aina on kiva tulla töihin. Kollegoilta saa tarvittaessa aina apua ja uusia näkökulmia asioihin ja kysymyksiin.

  Zack Arian, Suomenoja

  SUHKilla olet osa perhettä. SUHKilla kehityt ja kouluttaudut. SUHKilla aidosti välitetään ja apua saa aina! SUHKiilla on päteviä ammattilaisia ja siksi olen osa SUHK Suomenojan tiimiä.

  Henri Kari, Etu-Töölö

  On hienoa, että meillä voi valita erilaisia urapolkuja. SUHKilla työskentelyn ohessa olen kouluttautunut osteopaatiksi ja asiakastyön lisäksi olen nyt Etu-Töölön toimipistevastaava.