Pilates

Mitä pilates on?

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm.tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan! Pilates soveltuu erinomaisesti myös miehille.

Kurssit järjestetään pienryhmätuntina, eli kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot tulevista pilateskursseista löydät SUHK Maman sivuilta!

“Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Kaikki tunnit järjestetään kurssimuotoisina. Maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenred ja Eazybreak liikuntasaldo. Huomioithan tunnin perässä ilmoitetun sijainnin. Kurssit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa.

Pilates Henkilöstö

Katriina Pohjola

Fysioterapeutti, hintaluokka 2 ja 3

Toimipisteet

Espoo - Niittykumpu