Pilates

Mitä pilates on?

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm.tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan! Pilates soveltuu erinomaisesti myös miehille.

Kurssit järjestetään pienryhmätuntina, eli kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Pilates Alkeet-/jatkotaso 5x 60min 100€ 

Pilates Alkeet-/jatkotaso 10x60min 170€

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Kaikki tunnit järjestetään kurssimuotoisina. Maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenred ja Eazybreak liikuntasaldo. Huomioithan tunnin perässä ilmoitetun sijainnin. Espoonlahden tunnit ovat pienryhmiä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

terhi.antikainen(at)suhk.fi

Odottavien ja Synnyttäneiden Äitiyspilates, sekä Äitiysjooga -kurssit ja lisätiedot löydät osoitteesta www.suhkmama.fi.

Pilates Henkilöstö

Katriina Pohjola

Fysioterapeutti, hintaluokka 2 ja 3

Toimipisteet

Espoo - Niittykumpu