Personal Trainer

Personal Trainer

 

Meiltä saat laadukasta ja ammattitaitoista Personal Trainer palvelua pääkaupunkiseudun alueella! Personal Training on henkilökohtaista valmennusta kohti hyvää oloa ja terveellisempiä elämäntapoja. Alkutilanteesi kartoitetaan aina huolella, joten meillä aktiivisen elämäntavan aloittaminen on turvallista lähtötilanteesta riippumatta. Olemme kymmenen vuotta alalla toiminut, ja lähes neljäkymmentä kuntoutuksen sekä hyvinvoinnin ammattilaista työllistävä yritys, jossa on mahdollista hyödyntää mm. erikoistuneiden fysioterapeuttien sekä osteopaattien konsultointia tarvittaessa.

Treenaat aina takuulla asiakaspalvelun osaavan Personal Trainerin kanssa, jolla on lisäksi vähintään jokin toinen terveyden- ja hyvinvointialan tutkinto, sekä aidosti halu auttaa juuri sinua. Treenaaminen tapahtuu asiakkaan tarpeiden mukaan joko kotona, ulkona, yleisellä kuntosalilla (esim. kaupungin salit, työpaikan sali) tai yli sadan neliön treenisalillamme Suomenojan toimipisteessä. Alkuhaastatteluihin sekä mittauksiin käytettävissämme on aina tilava hoitohuone, joka takaa yksityisyydensuojan käytäessä yhdessä läpi tulevaa ohjausta. Personal Trainerin tehtävä on tukea, opettaa, kannustaa ja ohjata, mutta hän ei voi tehdä muutosta puolestasi. Säännölliset tapaamiset ovat ainut tapa saavuttaa tulokset turvallisesti ja johdonmukaisesti. Joten ennen kuin otat yhteyttä, mieti hetki omalla kohdallasi – Oletko valmis ottamaan askeleen kohti uutta elämäntapaa?

 

Me olemme valmiit auttamaan!

Lue lisää Personal Trainer- paketeista  ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Voit myös rohkeasti ottaa yhteyttä susanna.antikainen(at)suhk.fi, niin valitaan sinulle sopiva paketti yhdessä. Lopullinen paketin sisältö määräytyy kuitenkin aina vasta alkuhaastattelun perusteella.

Personal Trainer starttipaketti 3x60min nyt hintaan 225€.

Myynnissä 31.12.2017 saakka. Voimassa 6 kk ostopäivästä. 1 paketti/ asiakas.

Kaikki normaalihintaiset Personal Trainer palvelut -20% koko joulukuun ajan.

Myynnissä 31.12.2017 saakka. Voimassa 6kk ostopäivästä.

 

 

Terhi Antikainen

Fysioterapeutti

Urheiluhieroja

FAF Personal Trainer

terhi.antikainen(at)suhk.fi

 

Olen osaava ja innostava Personal Trainer, jolla on takana yli kymmenen vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta. Täysimittaisia maratoneja olen juossut neljä ja puolikkaita useamman. Innostun usein uusista lajeista ja haluan inspiroida myös asiakkaitani mielekkään liikuntamuodon löytämiseen. Valmennuksessa haluan tasapainoisen ruokavalion ohella painottaa lihashuollon ja liikkuvuuden merkitystä kokonaisvaltaisessa harjoittelussa. Kokemusta on kertynyt myös vaativammasta fysiikkavalmennuksesta mm. alppilaskijoille. Yrityksen ohella pyöritän kolmen pienen lapsen perhe-arkea, jonka vuoksi otan asiakkaita vastaan pääosin päiväsaikaan.

 

Susanna Aronen os. Antikainen

Urheiluhieroja

FAF Personal Trainer

Toimipistevastaava, Tapiola

susanna.antikainen(at)suhk.fi

 

Olen reipas ja positiivinen Personal Trainer sekä urheiluhieroja, joka auttaa sinua kohti asetettuja tavoitteita. Olen entinen kilpapurjehtija, jolla on tiimityöskentely hallussa. Valmentajana olen vaativa, mutta välittävä ja kannustava. Pidän työstäni todella paljon - asiakkaitteni onnistuminen tavoitteissaan on paras palkinto työstäni. Monipuolisen työarkeni vastapainona liikun säännöllisesti ja vapaa-aikani vietän mieluiten merellä. Vastaan myös Suomen Urheiluhierontakeskuksen asiakaspalvelukoulutuksesta, joka onkin yksi erityisvahvuuksistani.

 

 

Sanna Ilvonen

Urheiluhieroja

FISAF Personal Trainer

sanna.ilvonen(at)suhk.fi

 

 

Olen lisensioitu FISAF Personal Trainer (Federation of International Sports Aerobics & Fitness) sekä urheiluhieroja, jonka tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen auttaminen. Olen positiivinen ja kannustava valmentaja. Harrastuksiini kuuluu mm. crossfit ja kokemusta löytyy myös eri kamppailulajeista. Mielestäni treenaamisen pitää olla haastavaa ja poistuminen omalta mukavuusalueelta on tärkeää, silti harjoittelu voi olla mielekästä ja hauskaa! Haluan auttaa ihmisiä elämäntapamuutoksessa, oman mielekkään harjoittelumuodon löytämisessä ja oman kehon haastamisessa! Puhun sujuvasti sekä suomea että ruotsia. Minut löydät pääasiassa Kivenlahden toimipisteestä.

 

 

 

Hanna Kanerva

Urheiluhieroja

FISAF Personal Trainer

Fysioterapeutti

hanna.kanerva(at)suhk.fi

Olen koulutettu hieroja sekä lisensoitu FISAF & EHFA personal trainer (Federation of International Sports, Aerobics and Fitness & Europen Health and Fitness Association). Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Arcadan ammattikorkeakoulussa. Harrastan pääasiassa taitoluistelua, jonka lisäksi käyn ahkerasti  lenkillä ja salilla; kesäisin harrastan maantienpyöräilyä. Kokemusta myös kamppailulajeista ja ratsastuksesta.

Valmentajana työskennellessäni pidän haasteista, olen luonteeltani positiivinen ja energinen. Haluan tekemisissäni painottaa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa, sekä monipuolista liikuntaa ja toiminnallista harjoittelua. Löydät minut pääasiassa Tapiolan toimipisteestä.

Jag talar också svenska! 

 

 

Max Thibault

Fysioterapeutti

Urheilufysioterapian erikoistumiskoulutukset (Suft)

Personal Trainer (Trainer4You)

Functional Trainer (Trainer4You)

max.thibault(at)suhk.fi

Valmentajana olen kunnianhimoinen ja vaativa, mutta myös ymmärtäväinen. Suhtaudun ammattiini intohimoisesti ja haluan jatkuvasti kehittyä. Sen takia pyydän sitä myös asiakkailtani. Minun erikoisosaamistani ovat vammojen ennaltaehkäisy ja suorituskyvyn optimointi. Kun keho saadaan toimimaan oikealla tavalla saavutetaan molempia. Sen ohella saadaan yleensä myös muita positiivisia tuloksia, kuten painon pudotusta, lihasten kasvua sekä nopeutta, kestävyyttä ja voimaa.

Olen itse pelannut jalkapalloa miesten 1.divisioonaan asti ja senkin vuoksi määrätietoinen harjoittelu on aina ollut osa elämääni. Omaan myös kokemusta joukkueiden kuntoutuksesta/valmennuksesta, olen mm. toiminut Käpylän Pallon edustusjoukkueen fysioterapeuttina/fysiikkavalmentajana. Olen käynyt paljon lisäkoulutuksia Suomessa sekä Yhdysvalloissa. Virginiassa tein myös harjoittelun Averettin yliopistossa, jossa vastasin muun huoltotiimin kanssa loukkaantuneiden urheilijoiden kuntoutuksesta sekä fysiikkavalmennuksesta. Vamma ei ole este, vaan mahdollisuus. Sen ympärillä pitää osata harjoitella ja kehittää muitakin heikkouksia.

On tavoitteesi tai ikäsi mikä tahansa, tiedän että pystymme yhdessä ottamaan seuraavan  askeleen polullasi.

Jag talar svenska!

Ich spreche Deutsch!

I speak English!

 

 

Christos Kutsumbaris

Urheiluhieroja (Alaraaja erik.)

FAF Personal Trainer

Toimipistevastaava, Kivenlahti

christos.kutsumbaris(at)suhk.fi

Hei!

Olen Christos ja koulutukseltani FAFin auktorisoitu personal trainer sekä alaraajoihin erikoistunut urheiluhieroja. Olen koko ikäni liikkunut monipuolisesti; harrastanut salibandya mm. 1-divarissa ja aikuisiällä aloittanut crossfitin, kuntosalin sekä maastopyöräilyn. Työssäni nautin, kun saan ohjata asiakkaitani terveellisiin elämäntapoihin liikunnan ja ravitsemuksen kautta. Valmentajana olen asiakaslähtöinen, motivoiva, kuunteleva ja kannustava. Rauhallisella, mutta rohkaisevalla ohjaustyylilläni motivoin ja kannustan asiakkaitani liikunnan ja terveellisempien elämäntapojen maailmaan. Parhaisiin ja pysyviin tuloksiin päästään yksinkertaisesti, mutta tehokkaasti tehden.

Lähdetään yhdessä asettamaan tavoite ja päämäärä, tehdään muutos loppuelämäksi!