Personal Trainer -palvelut

Onko mielessäsi painonpudotus vai haaveiletko paremmasta kunnosta tai jäntevistä lihaksista? Oletko valmis pitkäjänteiseen työhön saavuttaaksesi tavoitteesi? Erilaiset tehodieetit, pikakuurit tai lyhyet treenijaksot eivät tuo pysyviä tuloksia, vaan muutosten tulisi perustua uudenlaisiin elintapoihin ja arjen hallintaan.

Ennen kun suunnittelet esimerkiksi laihduttamista, sinun on hyvä pysähtyä pohtimaan motiivejasi. Miksi haluat pudottaa painoa? Miksi ylimääräistä painoa on kertynyt? Millaista konkreettista hyötyä sinulle olisi painonpudotuksesta? Syiden ja motiivien selkiyttäminen itselleen on ensimmäinen ja tärkeä askel kohti muutosta, ja siinä ulkopuolisesta sparraajasta voi olla iso apu.

SUHKin Personal Trainerit ovat tukenasi elämäntapamuutoksessa. Tiukkojen ruokaohjelmien ja kurinalaisen harjoittelun sijaan saat ohjeita ja ajatuksia terveellisestä ja sujuvasta arjesta. Arjen ja elämäntapojen muuttaminen on matka kehon ja mielen yhteyteen sekä terveelliseen elämään. 

Lue lisää Personal Trainer- paketeista  ja ota yhteyttä info@suhk.fi ja sovitaan tarkemmin jatkosta. Lopullinen paketin sisältö määräytyy kuitenkin aina vasta maksuttoman alkuhaastattelun perusteella.

Personal Training
SUHKin Personal Trainerit ovat valmiita auttamaan sinua alkuun muutoksessa! Ota yhteyttä info@suhk.fi