Urheiluhieronta - Palvelut

Urheiluhieronta

Suomen Urheiluhierontakeskus Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka päämääränä on edistää suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olemme 12 vuotta alalla toiminut suurin yksittäinen urheiluhierontapalveluiden tarjoaja. Nykyisin kuudessa eri toimipisteessämme Espoossa ja Helsingissä käy yli 40 000 asiakasta vuodessa.

Mitä urheiluhieronta on?

Urheiluhieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Urheiluhieronta rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Vaikka sana "urheilu" esiintyykin nimessä, on urheiluhieronnalla saatu loistavia tuloksia mm. niskahartiaseudun vaivoissa. SUHKin tyypillisin asiakas onkin 30-55-vuotias päätetyöskentelijä.

Kaikki urheiluhierojamme ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen erikoisosaajia. Osaavat tekijämme suosittelevat heti ensikäynnillä juuri sinulle sopivaa hoitosuunnitelmaa. Meillä SUHKissa suurin yksittäinen palvelu on edelleen urheiluhieronta, jonka tukena on moniammatillinen tiimi mm. fysioterapeutteja, osteopaatteja sekä personal trainereita. Osa urheiluhierojistamme on suorittannut erikoistuneen urheiluhierojan tutkinnon ja kaikki tekijämme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta voivat palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kaikki toimipisteemme, sekä vapaat ajat löydät helpoiten nettisivujemme AJANVARAUS kohdasta. Käytössäsi on myös mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi nimellä Suomen Urheiluhierontakeskus.

Olet lämpimästi tervetullut!