Urheiluhieronta - Palvelut

Urheiluhieronta

Suomen Urheiluhierontakeskus Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, jonka päämääränä on edistää suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olemme 12 vuotta alalla toiminut suurin yksittäinen urheiluhierontapalveluiden tarjoaja. Nykyisin kuudessa eri toimipisteessämme Espoossa ja Helsingissä käy yli 40 000 asiakasta vuodessa.

Urheiluhierontaan ovat tervetulleet kaikki iästä riippumatta. Osaavat tekijämme suosittelevat heti ensikäynnillä juuri sinulle sopivaa hoitosuunnitelmaa. Lihaskudoksen käsittely mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Kaikki urheiluhierojamme ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä urheiluvammojen erikoisosaajia. Meillä SUHKissa suurin yksittäinen palvelu on edelleen urheiluhieronta, jonka tukena on moniammatillinen tiimi mm. fysioterapeutteja, osteopaatteja sekä personal trainereita. Osa urheiluhierojistamme on suorittannut erikoistuneen urheiluhierojan tutkinnon ja kaikki tekijämme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta voivat palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kaikki toimipisteemme, sekä vapaat ajat löydät helpoiten nettisivujemme AJANVARAUS kohdasta. Käytössäsi on myös mobiilisovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi nimellä Suomen Urheiluhierontakeskus.

Olet lämpimästi tervetullut!