Ajanvaraus

Varaustietoja täyttäessä tarkista sähköpostiosoitteesi oikeellisuus, sillä varausvahvistus lähetetään aina sähköpostiisi!

Jos et pysty käyttämään varaamaasi aikaa, niin peruutathan varauksen mahdollisimman pikaisesti, jotta aika on käytettävissä muille asiakkaille. Varatun ajan voit peruuttaa täältä.

Uuden lain mukaan kaikkien terveydenhuollon sähköistä potilastietojärjestelmää käyttävien on vietävä kirjaukset Omakantaan asiakkaiden nähtäville. Tähän tarvitaan asiakkaan henkilötunnus. Järjestelmästä aiheutuvien kustannusten vuoksi perimme uusilta asiakkailta kertaluonteisen 3 € kantamaksun.

Oletko oikeutettu alennukseen, käyttämässä lahjakorttia tai hyödyntämässä tarjousta? Lahjakortin tietoja ei tarvitse syöttää ajanvaraukseen. Ota lahjakortti tai sen tiedot mukaan varatulle ajalle. Mahdolliset alennukset ja tarjoukset lasketaan paikan päällä. Ajanvarausjärjestelmä näyttää aina normaalia hintaa.

Edenred hierontaetu, Smartum hierontasaldo (plus) sekä ePassi hyvinvointi (flex) toimivat maksuvälineinä hierontaan. Smartumilla ja ePassilla voi maksaa myös fysioterapia käyntejä. Osteopatiakäynteihin käy ainoastaan ePassi hyvinvointi (flex).

Ohjeet:

  1. Valitse Toimipiste
  2. Valitse halutessasi työntekijä, jonka haluat sinua palvelevan tai valitse "Kuka tahansa"
  3. Valitse haluamasi palvelu
  4. Selaa tästä aikoja, jotka ovat varattavissa internetin kautta.
  5. Aikaa varatessasi, kirjoita puhelinnumerosi ILMAN VÄLILYÖNTEJÄ JA VÄLIVIIVOJA (esim. 0401234567).

HUOM! Ajanvarauksen peruutus tapahtuu sähköpostiin tulleessa varausvahvistuksessa olevasta linkistä tai nettisivujen ajanvarauksen peruutus sivulta (linkki sivulle).

Ajanvarauksen sähköinen peruutus on tehtävä viimeistään 12h ennen varatun hoitoajan alkua. Jos jostain syystä joudut peruuttamaan aikasi myöhemmin, kuin 12h ennen varauksen alkua, niin tee se soittamalla toimipisteeseen. Voit jättää myös viestin vastaajaan, jos yksikään asiakaspalvelijoistamme ei juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan puhelimeen.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua ilman perusteltua syytä tehdyistä peruutuksista on SUHKilla oikeus laskuttaa hoidon hinta kokonaisuudessaan

Huomioithan, että hierontaa toteutetaan kahdessa eri hintaluokassa, kuten myös fysioterapiaa ja osteopatiaa. (kts. hinnasto).