Ajanvaraus

Valitse ensin toimipisteistämme ne, jotka sinulle parhaiten sopivat.

Pesethän kätesi tai käytät käsidesiä saapuessasi toimipisteeseen. Varaustietoja täyttäessä tarkista sähköpostiosoitteesi oikeellisuus, sillä varausvahvistus lähetetään aina sähköpostiisi!

Jos et pysty käyttämään varaamaasi aikaa, niin peruutatahan varauksen mahdollisimman pikaisesti, jotta aika on käytettävissä muille asiakkaille. Varatun ajan voit peruuttaa täältä.

Ohjeet:

  1. Valitse Toimipiste
  2. Valitse halutessasi työntekijä, jonka haluat sinua palvelevan tai valitse "Kuka tahansa"
  3. Valitse haluamasi palvelu
  4. Selaa tästä aikoja, jotka ovat varattavissa internetin kautta.
  5. Aikaa varatessasi, kirjoita puhelinnumerosi ILMAN VÄLILYÖNTEJÄ JA VÄLIVIIVOJA (esim. 0401234567).

HUOM! Ajanvarauksen peruutus tapahtuu sähköpostiin tulleessa varausvahvistuksessa olevasta linkistä tai nettisivujen ajanvarauksen peruutus sivulta (linkki sivulle).

Ajanvarauksen sähköinen peruutus on tehtävä viimeistään 12h ennen varatun hoitoajan alkua. Jos jostain syystä joudut peruuttamaan aikasi myöhemmin, kuin 12h ennen varauksen alkua, niin tee se soittamalla toimipisteeseen. Voit jättää myös viestin vastaajaan, jos yksikään asiakaspalvelijoistamme ei juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan puhelimeen.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua ilman perusteltua syytä tehdyistä peruutuksista on SUHKilla oikeus laskuttaa hoidon hinta kokonaisuudessaan.

Mikäli sinulla on lääkärin fysioterapialähete, niin varaa aika fysioterapian ensikäyntiin.

*Jos hierojan nimen jälkeen lukee (erik.) tai hieroja on fysioterapeutti/osteopaatti, niin hieroja on erikoistunut ja hierontahoidon hinta on eri kuin muilla (kts. hinnasto).