Liity tiimiimme – REKRY urheiluhieroja

Haluatko päästä osaksi Suomen mahtavinta urheiluhierojien yhteisöä, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta palvelua?

  Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa eri ammattilaisten yhteistyön saman katon alla, joka palvelee niin asiakasta kuin oman osaamisen kehittymistä.

  Yrityksemme on perustettu vuonna 2005 Espoossa. Olemme heti alusta lähtien pitäneet huolta tekijöidemme jatkuvasta kouluttamisesta ja kehittymisestä alalla. Ammatillisen jatkokoulutuksen lisäksi pidämme erittäin tärkeänä huippuunsa hiottua asiakaspalvelua.

  Yrityksenä tarjoamme asiakkaalle parhaan mahdollisen saavutettavuuden, jonka vuoksi olemmekin laajentaneet toimintaamme pääkaupunkiseudulla useisiin toimipisteesiin. Laajat aukioloajat ja helppo sähköinen ajanvaraus pitävät huolta siitä, että meillä asiakkaat löytävät luoksesi ja päivät täyttyvät varmasti. Loppu on vain sinusta kiinni!

  Rekrytointi on käynnissä. Lähetä avoin työhakemus viereisen lomakkeen kautta. Laita mukaan toiveesi, missä toimipaikassa haluaisit tehdä töitä. Kaikki toimipisteemme löydät yhteystietoineen osoitteesta www.suhk.fi yhteystiedot

  Jos siis haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä ja toimia huippu-ammattilaisten kanssa saman katon alla, niin hae heti mukaan alati kasvavaan joukkoomme, jossa pääset osaksi moniammatillista tiimiämme, jossa sinä olet yhtä tärkeä kuin jokainen asiakkaamme!

  Lisätietoja rekrytointiin liittyen antaa rami.luomanpaa@suhk.fi

  SUHK on Suomen suurin urheiluhierontakeskus. Miksi sinun kannattaa tulla mukaan tiimiimme:

  Meillä on valmis ja laaja asiakaskunta. Palvelemme kuukausittain noin 5000 asiakasta ja useana päivänä viikossa SUHKilla käy yli 200 asiakasta. Tämä tekee aloittamisesta helppoa ja mielekästä

  Tarjoamme säännölliset sekä laadukkaat sisäiset ja ulkoiset koulutukset. Tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuden oppia uutta sisäisten koulutusten avulla, SUHK mahdollistaa myös jatko-opiskelun työn ohessa.

  Yhdeksän toimipistettä jonne helppo saapua: Kamppi, Etu-Töölö, Käpylä, Leppävaara, Tapiola, Niittykumpu, Suomenoja, Espoonlahti ja Kirkkonummi. Kesällä aukeaa 10 toimipiste Konalaan.

  Moniammatillinen työyhteisö ja huikea yhteishenki. Meiltä löytyy hierojien lisäksi osteopaatteja, fysioterapeutteja sekä SUHK Maman palvelut. Yhteisien kesäpäivien lisäksi toimipisteillä on omaa yhteistä toimintaa esimerkiksi pikkujoulujen ja kevätjuhlien muodossa.

  Kannustava, yhdenvertainen ja läpinäkyvä provisiojärjestelmä.

  Perheyritys 16 vuoden historialla. Meillä on todella korkea asiakastyytyväisyys ja tätä mitataan jatkuvalla asiakaspalautteiden keräämisellä. Meillä on myönnetty SOTE-sertifikaatti laadukkaasta työstä.

  Vastuullinen toimija joka huolehtii asiakkaista, työntekijöistä ja ympäristöstä. Olemme saaneet mm Ekokompassi sertifioinnin.

  Katso työntekijöiden kommentit työpaikasta:

  Kaleb Linnahalme, Espoonlahti

  Parasta työssä on suurenmoiset asiakkaat ja välittävät työkaverit
  Fysioterapeutti, urheiluhieroja

  Johanna Paavilainen, Niittykumpu

  On upeaa, kuinka SUHK tukee ja kannustaa alan jatko-opintoihin

  Urheiluhieroja

  Suvi-Tuuli Suokas, Leppävaara

  Mahtavaa, kun apua voi kysyä ja uutta voi oppia alan vanhoilta taitureilta. Meidän Leppävaaran toimipisteestä löytyy hierojien lisäksi osteopaatteja ja fyssareita.

  Urheiluhieroja

  Henri Kari, Etu-Töölö

  On hienoa, että meillä voi valita erilaisia urapolkuja. SUHKilla työskentelyn ohessa olen kouluttautunut osteopaatiksi ja asiakastyön lisäksi olen nyt Etu-Töölön toimipistevastaava.

  Osteopaatti, toimipistevastaava

  Hae mukaan tiimiimme tästä!